Sounds Tilburg (anno 2001)

Wij zijn een onafhankelijke platenwinkel met een ruim aanbod in vinyl, cd's en hifi, NIEUW en TWEEDE HANDS. Omdat we bij verschillende leveranciers inkopen, kunnen we doorgaans altijd de LP's en CD's voor de laagste prijs aanbieden. Onze expertise ligt bij pop-rock, metal, roots-americana, jazz, soul, hip hop, electronics en wereld muziek.

Mocht u tijdens het snuffelen in de bakken niet kunnen vinden wat u zoekt, kunt u bij het -goed geïnformeerde- personeel altijd informeren of de cd of plaat te bestellen is.

 

Tweede Hands 

Bij Sounds Tilburg verkopen we ook 2e hands. Een flink deel van de winkeloppervlakte is gevuld met bakken vol vinyl, 7” single’s en cd’s. Hier vind je lang vergeten pareltjes, maar ook heel veel andere leuke titels voor prettige prijsjes.

 

Inkoop Tweede Hands

Sounds Tilburg is op zoek naar complete collecties lp’s, single's en cd’s. Voor grote collecties kunt u een afspraak maken en dan komen we langs. We zoeken pop, rock, 60ties, 70ties, punk, soul, reggae, hip hop, blues, jazz, metal. Klassiek werkt wat specifieker maar bel gerust voor advies. Het helpt ons als u alvast een foto stuurt van de collectie of als u een overzicht kunt mailen. Dan kunnen we een goede inschatting maken. Het email adres is shop.soundstilburg@gmail.com of bel naar 013-5456021. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

 

Voor kleine hoeveelheden bent u van harte welkom in de winkel op doordeweekse dagen (maandag-dinsdag-woensdag-donderdag) en er hoeft geen afspraak te worden gemaakt. De inkoop gaat als volgt: iedere (doordeweekse) dag tussen 10:00 en 14:00 uur. (maandag tussen 12:00 en 14:00 uur) We kijken er direct naar en u heeft de keuze tussen cash geld of een tegoedbon van Sounds Tilburg. Maar bel even met wat u heeft te verkopen, want in verband met het enorme aanbod kopen we niet alles in.

Dan komt u niet voor niks.

 

Er is in de Nieuwlandstraat geen gelegenheid om te parkeren, maar een partij afgeven is wel mogelijk.

Logo Sounds Tilburg.png

013 545 6021

©2018 by Luc Bervoets created for Sounds Tilburg